Jovanin kolega Srđan Predojević, koji je na svim televizijama program vodio s njom, neće raditi na K1

Srpska voditeljica i novinarka Jovana Joksimović uskoro počinje raditi na televiziji K1, čiji je vlasnik njen suprug pjevač Željko Joksimović, piše Blic.

JOVANA JOKSIMOVIĆ I NJEZIN KOLEGA IZNENADA DALI OTKAZ: Poznato je i zašto su odlučili otići

Jutarnji program koji ona radi kreće 30. studenog i emitirat će se pet dana u tjednu, a u tijeku je proces kreiranja njenog studija i okupljanje profesionalne ekipe koja će biti dio tog projekta.

Jovanin kolega Srđan Predojević, koji je na svim televizijama ovaj program vodio s njom, neće raditi na K1. On navodno ne želi više uopće raditi na televiziji, već se po kuloarima šuška kako je njegova karijera krenula u sasvim drugom smjeru.

JOVANA JOKSIMOVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Voditeljica se odlučila na drastičnu promjenu izgleda i sve ostavila bez riječi

Srđan i Jovana karijeru su započeli na RTS-u gdje su pet godina vodili jutarnji program. Zatim su prešli na Pink gdje su zajedno radili osam godina. Nakon toga su došli na Prvu TV. Emisiju “Jutro s Jovanom i Srđanom” vodili su od 2018. godine, no krajem rujna ove godine oboje su dali otkaz jer su bili nezadovoljni uvjetima rada.

Original Article