24hr

Glumac Filip Juričić (36) i zaručnica, medicinska sestra Nika Dogan (27) u vezi su osam mjeseci. Zagrepčanin je na premijeru predstave ‘Dvoje’ u zagrebački teatar Exit došao s Nikom koja je neuspješno skrivala trudnički trbuh, piše Gloria.

– Upoznali smo se na vrlo specifičan način, kako kažu, kad se najmanje nadaš. Naš prvi susret htio bih zadržati kao našu slatku tajnu – rekao je nedavno glumac.

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

PRESRETAN JE Filip Juričić je zaljubljen: Nika mi je potpuno promijenila život

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Glumac je cijelu večer bio pažljiv prema zaručnici, a s njima je bio i glumčev sin Jan (10) kojeg je dobio u vezi s bivšom djevojkom, profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić. Veza Juričića i medicinske sestre ne traje dugo, ali je intenzivna. Zajedno provode mnogo vremena i imaju osjećaj kao da su oduvijek skupa.

NAKON PREDSTAVE Sretan i zaljubljen: Filip Juričić pokazao svoju zgodnu djevojku

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Glumac je Niku brzo upoznao sa sinom, a i Nika ima kćerkicu pa sve jako dobro razumije oko odnosa s djecom. Juričić je jako povezan s Janom te uživa u njegovu odrastanju. Navodno je u posljednje vrijeme razmišljao o tome da njegov sin dobije brata i ne ostane jedinac.

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

JEZIVA KRAĐA Juričiću ukrali identitet: Bojim se da je netko iz moje okoline…

Glumac se u listopadu prošle godine prvi put javno pojavio s Nikom na premijeri drame ‘Revizor’ u zagrebačkom kazalištu Komedija, u kojoj je imao ulogu. Juričić je tada imao problema i s krađom identiteta jer je netko napravio profil na društvenim mrežama s njegovim imenom te davao izjave umjesto njega i pričao s njegovim prijateljima. Iako nije imao većih neugodnosti, zabrinuo se zbog mogućih posljedica.

Davis Cup, Hrvatska - Argentina | Autor: Igor Kralj/PIXSELLFoto: Igor Kralj/PIXSELL

– Kad si nekome prije 20-ak godina uzeo osobnu i promijenio sliku, to su bili ozbiljni kriminalni delikti. Za to se krivično odgovaralo. Danas nekome ukradeš identitet na društvenim mrežama i nikome ništa – objasnio je glumac.

Original Article