AKTUELNO

Domaći

KAD DOĐEM GORE, MOŽDA TI SE NEĆU DOPASTI… Da se naježiš! Bane 187 biće sahranjen dan uoči rođendana Ksenije Pajčin! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Promo, TV Pink Printsreen ||

Svim srcem je voleo pevačicu…

Bane Kovačević, poznatiji kao Bane "187" iz istoimene grupe, preminuo je pre pet dana, a kako se navodi u domaćim medijima, on nije izdržao operaciju srca. Pored toga što je bio poznat po pesmama koje su proslavile ovu grupu, Baneta su mnoge devojke obožavale, a on je voleo Kseniju Pajčin.

Foto: Facebook.com/Bane Kovačević

Bane će biti sahranjen danas, a ono što je mnoge naježilo jeste činjenica da je njegova sahrana organizovana samo dan pre Ksenijinog rođendana. Da je živa, pevačica bi sutra napunila 42 godine.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Inače, Bane je za života snimio i pesmu koja predstavlja svojevrsni vapaj u borbi protiv nasilja nad ženama, a posvećena je upravo Kseniji – nosi naziv "Ja bih pošao za njom", oko koje se te 2016. digla velika prašina.

U tvom oku video sam prelepi cvet, Gospod ga je ubrao i poneo na drugi svet, kad dođem gore možda ti se neću dopasti, niko se nije nadao da ću ovako propasti… Mislio sam svet će biti moj, i ti ćeš biti moja, a jedan pucanj te izbacio iz stroja, Svi sada znate ime moje princeze, kad umrem da li će to biti, smrt još jedne zvezde – glase stihovi Banetove pesme.

Autor: N.V.

Domaći

KAD DOĐEM GORE, MOŽDA TI SE NEĆU DOPASTI… Bane 187 je ceo život voleo Kseniju Pajčin, posvetio joj pesmu koja će vas NAJEŽITI!

Domaći

ZLOČIN JE ODUZETI MAJCI DETE, POSLE SEDAM GODINA: Nakon što je Severina predala sina bivšem mužu, oglasio se njen svekar Keba! Ne može da sakrije TUGU

Domaći

UMRO BIVŠI DEČKO KSENIJE PAJČIN: Preminuo poznati srpski reper, član grupe '187'

Domaći

JA SAM PONOSNA MAMA: Ceca se oglasila nakon Veljkove pobede! (VIDEO)

Zadruga

POKAJAO SE ŠTO JE BIO BLIZAK SA OLJOM! Toma VIKAO IZ SVEG GLASA na Bajramijevu, pa je uporedio sa Katarinom! ONA JE ZA TEBE DIVA! (VIDEO)

Zadruga

OVO JE PRAVA STVAR, VAMA SE DESILA LJUBAV! Zorica Marković pružila punu podršku Aninoj i Davidovoj romansi! (VIDEO)

'Original Article