Romano Obilinović Žorž (37) dizajnirao je i na Instagramu prodavao majice s natpisom “Kasa će raditi cangr, cangr”. Majice su se razgrabile u prvom danu, a to nije promaklo kradljivcima identiteta na društvenim mrežama.

Kradljivci su otvorili Facebook profil u Romanovo ime i pokušali zaraditi na lažnim majicama.

Foto: Privatni album

– Amigo, kopiraju se samo svjetske marke, poput Louisa Vuittona, Guccija i Prade, pa su odlučili kopirati mene i na meni zaraditi. Neće im proći – rekao je bivši nogometaš.

Krađu identiteta odmah je prijavio policiji te angažirao odvjetnika koji će se baviti tužbom za naknadu štete.
- Svi koji me znaju, znaju da nisam tip za svađe i nevolje, ali ovo je krađa. Koristim samo Instagram, uopće nemam profil na Facebooku i sve što se na tom profilu događa je prijevara i krađa – rekao je Obilinović. Dodao je kako je policija navodno otkrila Sinjanina koji je to pokrenuo i u nekoliko dana “izvaljao” oko 600 ljudi. Žorž se već dulje bori s lažnim profilom.

Foto: Instagram

Romano i Marina su se upoznali prošle godine u showu ‘Big Brother’

– Prati ga više od 30.000 ljudi, a da ni ne znaju da je sve to laž, jer to nisam ja – ogorčen je Splićanin. Inače, Romano je majice zaštitio svojim logotipom na poleđini kako bi se znalo što je original, a cijena im je 150 kuna.

– Ovo što radim je ozbiljan projekt za koji ima puno interesa – rekao je Žorž. Podršku mu daje djevojka Marina Raguž (29).

Original Article