Pevačica, koja se na svakom snimanju emisije pojavljuje u novoj brendiranoj odeći, otkrila je da joj u ormaru visi pravo bogatstvo.

Otkad sam u "Grandu", a to je već četiri godine, na stvari sam dala milion evra. Saša Popović me mnogo košta – kazala je pop zvezda u emisiji "Grand specijal".

JK je nedavno izjavila da bez supruga Duška Tošića ne bi imala za hleb, jer svu lovu ostavlja u šopingu:
Sve pare trošim na krpice. Duško je zadužen da plaća račune. Volim skupe stvari. Samo pogledam cenu i ako nešto mnogo košta, znam da je kvalitetno.

Tako ova pevačica u garderoberu poseduje torbe koje koštaju i po 14.000 evra, a nedavno se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u kombinaciji koju je platila čak 5.155 evra. Na njoj su i minđuše brendirane, pa i za njih izdvaja i po 400 evra. Na svom prvom nastupu koji je održala u Beogradu posle smrti majke Divne Karleuše, JK je blistala u kombinaciji od 3.000 evra, a samo za Mimi Maus šlem izdvojila je 1.200 evra.

HAKOVAO JOJ TELEFON! Uhapšen muškarac koji je objavio Severinine PORNO SLIKE!

Ceca neće da se miri sa JK

Novak Đurović

Ceca Ražnatović se nije pojavila juče u Prvom osnovnom sudu na pokušaju mirenja sa Jelenom Karleušom! Folk pevačica je tužila Jelenu zbog izjave "da je naručila ubistvo njenog verenika Zorana Davidovića Ćande". JK je došla u sud u pratnji advokata, a nekoliko ulica dalje ju je kolima ostavio suprug Duško Tošić, koji se krio od okupljenih medija. Kad je završila obaveze kod sudije, po Jelenu je došla drugarica.

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article