Karmen je za predjelo poslužila domaće rezane s kosanom masti i sirom, za glavno jelo teleće rolice sa šekom i krumpirom, a za desert kukuruznu zlevanku s vrhnjem i jabukama

U utorak navečer u showu “Večera za 5 na selu” simpatična Međimurka je osvojila goste svojim vedrim duhom i domaćim jelima, no svejedno nije uspjela prijeći u vodstvo. Nasmijana Karmen Čehok iz Novakovca dočekala je goste s domaćim likerima i međimurskom pjesmom koju je izvela zajedno s kolegama iz KUD-a.

Domaća tjestenina i teleće rolice

„Jako se potrudila, svaka čast! I glazba je bila fantastična, baš u međimurskom ugođaju“, kazao je Antun kojemu se svidjela i široka ponuda aperitiva, a djevojke su se oduševile Karmeninim domaćim likerom od vanilije i sokom od ljubičice. Kad se ekipa smjestila za stol domaćica im je ponudila tradicionalno jelo – domaći rezanci s kosanom masti i sirom.

„Okus predjela je bio fascinantan. Domaća tjestenina i mast, a baš dobro začinjeno i fino“, kazala je Nikolina kojoj se predjelo svidjelo, baš kao Gordani i Antunu: „To je jedno od jela koje je često na stolu u Međimurju, bar nekada bilo, ali i sad je.“ Jedino je Sonja prokomentirala kako je predjelo izgledalo prejednostavno i skromno, što nije pomislila kad je vidjela glavno jelo – teleće rolice sa špekom i krumpirom: „Izgled glavnog jela je odličan!“

SONJA ODUŠEVILA GOSTE I JELIMA I OSOBNOŠĆU: Njena međimurska gozba nikoga nije ostavila ravnodušnim

Večeru zaokružili pjesmom

Za desert Karmen je poslužila još jedan tradicionalni recept tog kraja – kukuruznu zlevanku s vrhnjem i jabukama. „Desert jako lijepo izgleda, isto je jednostavan izgled, ali nekad je manje zapravo više“, komentirala je Nikolina. Za kraj večere Karmen je gostima priredila još jedno iznenađenje – pjesmu! „Karmen pjeva kao slavuj!“, primijetio je Antun koji je domaćici dao ocjenu 8, iako mu je sve bilo lijepo i krasno. Sonja i Nikolina Karmen su ocijenile s devetkom, a Gordana desetkom.

Osvojila 36 bodova

„Nemam nikakve zamjerke, od predjela, glavnog jela i deserta domaćica je bila super i dajem joj desetku od srca!“ kazala je Goga. Tako je Karmen zaradila 36 bodova i unatoč odličnoj večeri nije uspjela prijeći u vodstvo.

„Zadovoljna kako je sve prošlo, jela su bila dobra, atmosfera je bila opuštena i mislim da će svaki dan biti samo sve bolje i bolje“, zaključila je simpatična Međimurka. Sutra kuha jedini muškarac u ovom tjednu, a može li Anton prestići Sonju – pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

KANDIDATI IZ MEĐIMURJA I ZAGORJA: Gordana promovira bezglutensku hranu, a Karmen i Ante su već kuhali pred kamerama

Original Article