AKTUELNO

Domaći

KATASTROFA! Ljuba osula žestoku paljbu po Vladimiru i Dragani: REKLA JE DA ULAZI DA SE OPERE, A SAD SE UHVATILA ZA TOG KLOŠARA! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Ne može da veruje!

Dragana Mitar i Vladimir Tomović izazvali su veliku pometnju svojim odnosom u Zadruzi! Naime, Tomović je priznao svoja osećanja prema ovoj zadrugarki, a iako se ona nećkala, sinoć je čak pao i prvi poljubac!

Foto: TV Pink Printscreen

Neko ko prati sve i odlično poznaje Draganu je Ljuba Pantović, bivša zadrugarka, koja je šokirana njenim postupcima.

Katastrofa! Ja sam stvarno bila super sa Draganom u prošloj Zadruzi, ali mi se ovo uopšte ne sviđa! Još je rekla kako ulazi da se opere, a sad radi 10 puta goru stvar! I još se uhvatila za tog klošara, da ona pristane na to da bude jedna od milion, da bude slepa kod očiju, da ne vidi da on sve to radi zbog kadra! Jedino mogu da razumem da i ona to radi zbog kadra, mada treba nekad imati limit jer se neke stvari ne rade ni zbog kadra, ma nizašta na svetu. Ovim postupkom me baš razočarala, ne mogu da verujem – rekla je Ljuba, a onda se osvrnula i na učešće Edisa Fetića, poznatijeg kao gospodin Torta, u Zadruzi:

Foto: Pink.rs/D. Božović

I taj Torta, svi mi znamo šta se pričalo o njemu i njoj, i sad on tamo sedi u jednom ćošku, a ona se tamo vata i svašta radi, strašno, stvarno to nisam očekivala od nje. Glupo je pitati njih u kakvom su odnosu kad svi znamo to. Drugo je da je to neka druga priča, pa su oni ušli i treba da se dogovaraju šta će i kako će, to je stara priča i jasno se zna u kakvom su odnosu. On mi deluje pogubljen, izgubljen, ali okej, mada ne mogu da kažem da mi je okej što se rade neke stvari. Sve mi je to poprilično glupavo – zaključila je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O.B./N.V.

Zadruga

UPOREDILA MILJANU SA LUNOM, pa osula ŽESTOKU PALJBU po Zoli! Marija NIKAD OŠTRIJA, smatra da je njena ćerka ispala GUSKA! (VIDEO)

Domaći

OPLELA PO RODITELJIMA! Naša pevačica šokirana trendom da za 18. rođendan devojkama poklanjaju SILIKONE! Užasava se toga!

Zadruga

I DALJE KIVAN NA TREĆE DVA! Bora osuo paljbu po muškom delu ekipe, a onda se u kuhinji pojavio Stefan Kandić! (VIDEO)

Domaći

ŽAO MI JE DA TO KAŽEM, ALI… Olga Odanović priznala nešto što je za nju STRAŠNO: Meni to ne prija! (VIDEO)

Showbiz

NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO! Zola se oglasio za Pink.rs i otkrio da li se dopisivao sa Majom i Ninom, pa priznao šta ga je NAJVIŠE RAZOČARALO KOD MILJANE!

Zadruga

IZGOREO OD BESA! Janjuš se tek probudio, a već se iznervirao! Kada je čuo ovo, OSUO ŽESTOKU PALJBU! (VIDEO)

'Original Article