24hr

Prvi seks mi se dogodio na obiteljskom odmoru na Bahamima. Osjećala sam se jako kul, rekla je manekenka Kate Moss (44). Moss je ispričala za britanski tabloid Daily Mail da je izgubila djevičanstvo s 14 godina te kako se na putu kući cijelo vrijeme hvalila time.

*EXCLUSIVE* Boho Kate Moss delivers festive gifts to neighbours **NO UK PAPERS AND UK PAPER ONLINE SITES**

*EXCLUSIVE* Boho Kate Moss delivers festive gifts to neighbours **NO UK PAPERS AND UK PAPER ONLINE SITES**

NAKON ODVIKAVANJA Malo se opustila: Kate Moss je ‘nabacila’ nekoliko kilograma

– Bila sam ushićena i samo o tome pričala, a na aerodromu u New Yorku mi je prišao brat modne agentice Sarah Doukas te me pitao jesam li ikad razmišljala da postanem model – prisjetila se manekenka. Uskoro je postala dio Doukasine agencije Storm Models koja je osim nje otkrila Caru Delevigne te brojna druga značajna imena u modnom svijetu. Istaknula je kako nikada nije pomišljala da bi mogla biti model.

‘SVI’ SU TAMO ‘Nježni put’ nakon kojeg slavni zaborave na ovisnost o seksu

– Bila sam niska, imala ‘krive’ noge i nakrivljene zube. Nitko nije mislio da sam najljepša djevojka u školi. Bila sam i jako mršava što je bila mana u to vrijeme – rekla je Moss koja je na naslovnici poznatog britanskog Voguea bila preko 30 puta. Maureen Callaghan je napisala o manekenki biografiju ‘Champagne Supernovac’ opisavši njezine navike ‘razvratnih’ zabava i uspon kao svjetske modne ikone.

Moss je rekla kako misli da je prerano ušla u manekenstvo gledajući unatrag na sve što je prošla. Ne bi dopustila svojoj kćer Lili Grace (15) da napravi isto. Dodala je i kako je nedavno promijenila životne navike, otišla na dijetu i konačno krenula u teretanu.

– Nikad prije nisam jela salate, a sada uživam u njima. Primijetila sam poboljšanje na koži na sebi otkad jedem zdravije – istaknula je manekenka. Tvrdi da je zavoljela odlaske u teretanu i drago joj je što se na to odlučila.

Foto: YouTube screenshot

– Nikad nisam bila jedan od ovisnika o vježbanju. Pri samoj pomisli na to bih se osjećala bolesno – ispričala je Moss koja se nekad borila s ovisnošću o heroinu i fotografi su ju snimili kako ga ušmrkava. Manekenka je od 2015. u vezi s fotografom Countom Nikolaijem von Bismarckom (30), a s urednikom i osnivačem Dazed Media Jeffersonom Hackom (46) je dobila kćer Lili Grace.

Original Article