Spremačica Maria Mester i njen sin Emil Bogdan Savastru uhićeni su na aerodromu dok su bježali

Kći Slavice Ecclestone (62), Tamara Ecclestone (36), se još uvijek osjeća prestrašeno i nervozna je zbog pljačke njene vile u Londonu koju je doživjela u prosincu 2019. godine, otkrio je njen suprug Jay Rutland (39).

KĆI NAJBOGATIJE HRVATICE OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU KĆERKICE: ‘Serena, upotpunila si nas…’

Provalnici su ukrali gotovinu i nakit u vrijednosti od 25 milijuna funti (oko 210 milijuna kuna). Jay je također rekao kako ih je njihova šestogodišnja kći Sophia pitala hoće li se provalnici vratiti. Par ima i četveromjesečnu bebu Serenu, piše The Sun.

Tamara je bila je na blagdanskom odmoru u Laponiji sa suprugom, kćeri, psom i tjelohraniteljem 13. prosinca 2019. godine kada se pljačka dogodila.

“Užasno mi je teško gledati koliko je moja supruga postala nervozna nakon svega. Sophia ispituje hoće li se provalnici vratiti. Bijesan sam zbog toga što su nas pokrali, strah me da će to ponovo učiniti i tužna sam zbog pojedinih komada uz koje smo sentimentalno vezani, a koji se više ne mogu vratiti”, rekao je Jay.

TAMARA ECCLESTONE RODILA JE PRIJE TJEDAN DANA: Trudnoću je skrivala od javnosti, a evo što je Bernie rekao o tome

Spremačica Maria Mester (48) i njen sin Emil Bogdan Savastru (30) uhićeni su na aerodromu dok su bježali s nakitom i ukradenim torbama. Pored njih optuženo je još par ljudi koji su u pritvoru i čekaju konačnu presudu. Savastru će uskoro biti pušten na slobodu.

Original Article