Za sve koji su ikad gledali, Kardashianke, bilo na TV-u, bila na Instagramu, znaju da ove žene imaju posebnu strast prema estetskim zahvatima – i to ne kriju

Khloe Kardashian, srednja sestra peteročlanog klana Kardashian-Jenner, na društvenim je mrežama jedna od aktivnijih sestara, ujedno i ona o čijem se privatnom životu najviše piše. Nakon braka i burnog prekida s posrnulim košarkašem Lamarom Odomom, stupce celebrity rubrika punila je zbog događaja u vezi s jednim drugim košarkašem, Tristanom Thompsonom, koji ju je vrlo javno varao, dok je bila u visokom stupnju trudnoće. Unatoč tome Khloe i Tristan su opet zajedno, a ona se vratila svojim obvezama na društvenim mrežama u punom naletu.

Tako je noćas na Twitteru objavila dva videa koja su potpuno zbunila njezine fanove. Khloe se u njima zahvaljuje fanovima što se je izabrali za ovogodišnju nagradu People’s Choice, ali cijelo vrijeme naglašava kako joj govori pred ljudima baš i ne idu, što je pomalo neobično za nekoga tko je pola života doslovno živio pred kamerama.

No, no ono što je fanove zbunilo više od toga je Khloein izgled. Kardashianka je već ranije bila na meti kritika zbog pretjeranih estetskih zahvata kojima je promijenila lice, a na noćašnjim videima fanovima je najviše u oko neobično tanak nos, šiljasta brada i oči koje više nisu jednake.

“Imam osjećaj da je utrošila brdo energije i novca kako bi izgledala poput svojih sestara, a sad izgleda grozno”, pisali su joj nekih fanovi dok su se drugi jednostavno pitali tko je ta žena, ili pak zaključili da sada sliči Michaelu Jacksonu.

Original Article