AKTUELNO

Domaći

KIJA KOCKAR SE OGLASILA OTVORENIM PISMOM! Zlobnicima jednom za svagda zapušila usta, a njena poruka ima veze sa njim?! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/D. Božović ||

"Ja imam svoj život" – poručila je Kija!

Pevačica Kristina Kija Kockar već nedeljama se nalazi na američkoj turneji, odakle se putem Instagrama oglašava i komunicira sa svojim pratiocima. Poznato je već da je njenom bivšem suprugu Slobi Radanoviću 31. decembra preminuo otac, a mnogi su osudili Kiju što se nije našla njemu kao podrška u teškim trenucima. Kija je sada odlučila da prestane da ćuti.

Foto: Instagram.com

Naime, pevačica je jednom za svagda postavila stvari na svoje.

Čoveku se nekad desi tragedija u životu i to prebrodi sa sebi dragim i bliskim ljudima. Zato nema potrebe da se ja uvlačim u to sa lažima o porukama i da se uopšte pominje moje ime, kad više ne pripadam nijednoj od navedenih grupa, i to od strane osobe koja je za to zaslužna. Ja imam svoj život, koji nećete sigurno videti na Instagramu, i nije problem pričati o nekim stvarima iz prošlosti, od toga ne bežim, imate knjigu, ali u ovu priču iz sadašnjosti – ne! Jer verovali ili ne – za mene je mučnija i prilično me ne zanima. Pozdrav, sve najbolje – napisala je Kija.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Autor: N. Vujčić

Domaći

UVEK SAM VEROVALA DA SE ČUDA DEŠAVAJU: Milica Dabović otvorenim pismom obratila se svima i otkrila ovo! (FOTO)

Domaći

IMA TREMU, a izgleda PREDIVNO: Ovako se Ana skockala za finale TALENTA! (FOTO)

Domaći

Soraja objasnila zašto se OSKUDNO OBLAČI, Maja Odžaklijevska joj zapušila usta! (VIDEO)

Domaći

Nije otišla na sahranu Igoru Perviću, a sada se njegova bišva supruga Jelena Tinska OD GLUMCA OPROSTILA OTVORENIM PISMOM! (FOTO)

Domaći

DANICA MAKSIMOVIĆ ISKRENO: Borim se protiv banalnosti i NEUKUSA, ne volim ispade! (FOTO)

Zadruga

SVAĐALA SE SA MAJKOM ZBOG SLOBE: Kija otkrila nepoznate detalje o njihovom odnosu! (VIDEO)

'Original Article