Kimine kolege i prijatelji komentirali kako je prelijepa, no ‘običnim smrtnicima’ njezine fotografije nisu se baš svidjele

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian West objavila je na svom Instagramu četiri fotografije na kojima oskudno odjevena pozira uz luksuzni automobil.

KIM KARDASHIAN POKRENULA NOVI BIZNIS U JEKU BORBE S KORONAVIRUSOM: ‘Sve je rasprodano u rekordnom roku’

Kim na objavi pozira duge plave kose s trendy sunčanim naočalama na glavi. Odjevena je u oskudni bijeli kupaći kostim i istobojne kaubojske hlače, a na nogama ima prozirne Amina Muaddi štikle koje koštaju oko 5600 kuna. Kardashianka je na jednoj od fotografija u prvi plan stavila samo svoje bujne grudi.

“Obukla sam se, a nemam kamo ići”, napisala je uz objavu koja je u vrlo kratkom roku dobila preko 2,9 milijuna lajkova.

Kimine kolege i prijatelji komentirali kako je prelijepa uz brojne emojije srčeka i poljubaca, no “običnim smrtnicima” njezine fotografije nisu se baš svidjele.

KIM KARDASHIAN OBJAVILA FOTKU U DONJEM RUBLJU: Hejteri je brutalno ‘oprali’: ‘Neprirodno je’

“Nenadmašna si”, “Sorry, no ovaj look ti ne pristaje”, “Neobrazovana si”, “Obukla si se, no nemaš odjeću na sebi”, “Iskreno, ne gledam ništa drugo osim prekrasnog automobila u pozadini”, “Nedostaje ti veliki dio hlača”, “Na drugoj fotografiji izgledaš kao da obavljaš nuždu”, “U opisu fotke trebalo bi stajati ‘zaboravila sam se obući'”, samo su neki od komentara.

Original Article