Reality zvijezda je početkom rujna objavila da će 20. sezona biti posljednja

Nakon što je nedavno objavila da više neće biti novih sezona realityja “Keeping up with the Kardasians”, Kim je u intervjuu za Graziju otkrila zašto je obitelj donijela tu odluku.

“Nikad nismo mislili da ćemo snimiti drugu sezonu, a snimili smo ih 20. Jednostavno nam treba pauza, jednostavno je. Treba nam malo vremena da se pregrupiramo”, rekla je reality zvijezda te dodala da već 14 godina nisu imali pauze od snimanja.

KOJIM ZVIJEZDAMA MOŽETE VJEROVATI? Znanstvenici razvili algoritam koji će vam to reći, rezultati su pomalo iznenađujući

“Sad imamo djecu kojoj smo potrebne i živimo tako velike živote”, kazala je. “Plakala sam cijeli dan kad smo objavili da će sljedeća sezona biti zadnja. Bilo je baš emotivno”, zaključila je.

Kim je početkom rujna objavila da će 20. sezona biti posljednja.

“Teška srca donijeli smo tešku odluku da se kao obitelj oprostimo od emisije. Nakon 14 godina i 20 sezona, stotina epizoda i brojnih spin-off emisija, više smo nego zahvalni svima vama koji ste nas gledali kroz godine. Bez Keeping Up With the Kardashians ne bih bila ovdje gdje sam danas. Ovaj show nas je napravio onim što smo danas i zauvijek ću biti dužnica svima onima koji su imali ulogu u oblikovanju naše karijere i tako zauvijek promijenili naš život”, napisala je Kim tada uz fotografiju iz prve sezone showa.

KIM KARDASHIAN PRIPREMA SE ZA RAZVOD OD KANYE WESTA: Dosta joj je njegovih eskapada; ‘Sve je isplanirala’

Original Article