Da pjesme ‘Projdi vilo’ I ‘The Show Must Go On’ mogu zajedno – dokazala je splitska klapa Cambi sjajnim koncertom na Šalati.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Počelo je spektakularno, a tako se i nastavilo. Izborom izvornih pjesama, autorskih skladbi i obradama domaćih uspješnica klapa Cambi iz Splita dokazala je neprikosnovenost svog glazbenog izričaja i glasovne sposobnosti. Bilo je očito da brojna publika u gledalištu uživa u koncertu, a klapa potvrđuje svoj glazbeni autoritet.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Gošća koncerta, Zorica Kondža, uz klavirsku pratnju supruga, autora bezvremenskih pjesama, maestra Joška Banova još jednom je pokazala zašto je bila i ostala glazbena diva. Prekrasne izvedbe kako u pjesmama koje je izvodila zajedno sa klapom tako i onima koje je pjevala samostalno dodatno su obogatile ovu prekrasnu zagrebačku noć, tako da čak kiša koja se najavljivala cijelog dana nije imala hrabrosti padati, ustuknuta pred ljepotom događaja.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Za sami kraj klapa Cambi iz Splita, izvela je svoj novi hit, pjesmu ‘Slučajno smo se sreli’ te kao najavu budućeg projekta obrade svjetskih hitova ‘The Show Must Go On’ grupe Queen i ‘Rolling In The Deep’ od Adele koje je obradio član klape Joško Tranfić, što je oduševljenu publiku podiglo na noge.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Koncertu su prisustvovali mnogi uglednici, a među njima i gradonačelnik Milan Bandić.

Ovaj izuzetno lijepi događaj realizirao se u organizaciji ‘BIT PROMOCIJE’ iz Zagreba.

Original Article