Sve agencije za tržišnu komunikaciju iz regije pozvane su do 1. septembra 2017. prijave svoje projekte na BalCannes koji će se i ove godine održati u Rovinju u sklopu desetog izdanja Weekend Media Festivala.

Ove godine, najboljih 25 projekata regije bira najveći žiri do sada, a kojeg čini čak 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara koji prate struku. Budući da se i na tržištu sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, ovogodišnji žiri, kojem će se po prvi put pridružiti predstavnici agencija, ponudiće najkvalitetniju selekciju projekata na BalCannesu do sada. Najbolje agencije sa sobom će kući poneti posebnu nagradu – BalCanneskog lava, a ove godine biće dodeljeno njih sedam.

Uz glavne nagrade za najbolju agenciju i projekt BalCannesa, i posebnih nagrada žirija agencija, oglašivača i medija, nagrađivaće se najbolji projekt za regionalno tržište i najbolji projekt za inostrano tržište. I ove godine BalCannes nastavlja sa svojim jedinstvenim konceptom, pa će tako pregled najboljih 25 projekata regije, kao i svi prijavljeni radovi, tokom cele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

U organizaciji HURA-e (Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festivala, šesto izdanje BalCannesa, revije najboljih regionalnih agencija za tržišnu komunikacijzu i ove će se godine održati u Rovinju kao deo trodnevnog festivala koji ove godine slavi svoj deseti rođendan.

Prijave za BalCannes otvorene su za sve zainteresovane agencije i moguće se isključivo online putem na web stranici www.balcannes.com. Deseti Weekend Media Festival ove se godine održava od 21. do 24. setpembra u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe.

Weekend nije rezervisan samo za predavanja i diskusije, već je i mesto za partyje i networking koji će ove godine biti podignuti na novi nivo. Detaljno osmišljen muzički program oduvek je bio jedan od najjačih aduta festivala, a ove godine će biti i iznenađenja prilagođenih velikom jubileju.

Kompletan tekst …