Tijekom igre neće biti nimalo dosadno jer će se pokazati koliko se koji par poznaje, razumije te imaju li uopće iste ciljeve u životu

Svatko ima svoje prioritete u životu, no što ako bi vam prioriteti trebali biti isti, a nisu? Baš to otkrit će večerašnji izazov u zabavnoj emisiji “Superpar”. Večeras u 21 sat gledatelji se mogu udobno zavaliti u svoje fotelje i vidjeti koliko se parovi dobro poznaju i koji su im zajednički ciljevi. Isto tako mogu i zaigrati s njima, no kao što je Enis rekao, nije zajamčeno da se nećete posvađati!

Izazov o prioritetima bit će okidač za mnoge stvari koje će uslijediti nakon toga, no i tijekom igre neće biti nimalo dosadno jer će se pokazati koliko se koji par poznaje, razumije te imaju li uopće iste ciljeve u životu.

Svi će ostati šokirani kada im Enis otkrije da ih večeras napušta jedan par glasovanjem ostalih kandidata. Dva para koja će se naći u prvim eliminacijama, šokirat će većinu, a tko će morati spakirati kofere iako neće htjeti, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u – u novoj epizodi “Superpara”.

Original Article