Meghan i Harryju navodno je dojadilo trolanje i zlostavljanje na društvenim mrežama pa su se odlučili povući

Meghan Markle i princ Harry odlučili su se povući s društvenih mreža, piše Daily Mail. Godinu dana nakon što su se odvojili od ostatka kraljevske obitelji, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ponovno su šokirali javnost. Britanski mediji pišu da Meghan i Harry “odbacuju društvene mreže, privatno i profesionalno, kao dio njihove ‘nove uloge’ u Sjedinjenim Američkim Državama”.

MEGHAN I HARRY OBJAVILI BOŽIĆNU ČESTITKU SA SINOM: Moglo bi vas iznenaditi kako je nastala

Ne namjeravaju se vratiti na društvene mreže

The Sunday Times objavio je da par ne planira koristiti platforme poput Instagrama, Facebooka i Twittera u svom projektu, neprofitnoj organizaciji Archewell Foundation te da nemaju namjeru ponovno ih početi koristiti pod svojim imenima.

Navodno im je dojadilo trojanje i zlostavljanje. Naime, Meghan je već ranije govorila kako joj teško padaju napadi kojima je izložena putem Instagrama i Facebooka. Međutim, ona i Harry nastavili su koristiti društvene platforme kako bi promovirali nove projekte, među kojima je i podcast na streaming servisu Spotify s kojim su krajem 2020. godine sklopili ugovor.

MEGHAN I HARRY POTPISALI VIŠEMILIJUNSKI UGOVOR: Snimat će podcaste, a ovog mjeseca objavit će blagdanski specijal

Vojvoda i vojvotkinja su se s negativnim komentarima susreli još dok su bili na kraljevskim funkcijama, no tada se nisu mogli povući s društvenih mreža jer su na popularnim platformama bili aktivni i drugi članovi kraljevske obitelji.

Original Article