‘Naime, zgrada je oštećena još u ožujku i betonska konstrukcija na vrhu zgrade od 140+ tona betona je popustila. Dodatnim potresima stanje se pogoršalo’, napisala je Petra, između ostalog, u objavi

Hrvatska glumica Petra Kurtela na Instagram Storyju upozorila je građane na oštećenu zgradu koja se nalazi na križanju Vukovarske i Savske ulice u Zagrebu.

“Ako će itko od vas imati potrebu prolaziti križanjem Vukovarske i Savske ulice, izbjegavajte dio koji je ograđen, pređite cestu. Naime, zgrada je oštećena još u ožujku i betonska konstrukcija na vrhu zgrade od 140+ tona betona je popustila. Dodatnim potresima stanje se pogoršalo. Većina ljudi prolazi ovom cestom pa nije svjesna opasnosti. Nije ‘fake news’ jer se mi nalazimo u toj zgradi. Budući da od ožujka nitko nije skinuo konstrukciju koja je opasna po ljudske živote, nama stanarima preostaje da pokušavamo na ovaj način”, napisala je Petra u objavi.

NAŠA POZNATA GLUMICA ZAVRŠILA NA HITNOJ: ‘U agoniji i nepodnošljivosti boli prišla mi je divna nepoznata osoba’


Glumica je s pratiteljima podijelila i fotografiju nastale nakon potresa 22. ožujka. “Slike nakon prvog potresa. Još ništa nije poduzeto!”, napisala je.

Original Article