AKTUELNO

Domaći

KRAJ LJUBAVI! Luka Jović se oglasio i potvrdio da više nije u vezi sa Sofijom Milošević! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Blic.rs, Gloria, Foto: Instagram.com/lukajovic, Instagram.com/sofijamilo ||

Ipak, ona je nedavno tvrdila suprotno.

Fudbaler Luka Jović, koji važi za najskupljeg domaćeg igrača, započeo je tokom leta romansu sa manekenkom Sofijom Milošević. Ipak, ova romansa je bila kratkog daha, pa su njih dvoje pre nekoliko meseci stavili tačku na svoju vezu.

Foto: Printscreen Instagram/lukajovic

pročitajte još

RODITELJIMA PRIZNALI DA SU ZAJEDNO tek kada je sve objavljeno u medijima: Sofija Milošević i Luka Jović nisu hteli da kažu ni najbližima za svoju vezu

Proteklih nedelja se u velikoj meri pričalo i spekulisalo o njihovom odnosu, a sada je sportista odlučio da se oglasi i stavi tačku na glasine. Luka je ovom prilikom izjavio kako više nije u vezi sa Miloševićevom, nakon tri meseca od raskida.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, sa druge strane Sofija Milošević nedavno je izjavila kako oni nemaju probleme u svom odnosu, da kod njih ljubav cveta, kao i da prema njenim navodima Luka Jović zapravo nikada nije bio oženjen.

pročitajte još

OPTUŽILI SU ME DA SAM MU RASTURILA BRAK: Sofija Milošević prvi put progovorila o vezi sa Lukom Jovićem, pa priznala da je zaljubljena u njega!

Foto: Printscreen Instagram/sofijamilo, Tanjug/AP PhotoManu Fernandez

Pominjano je rasturanje njegovog braka, a istina je da Luka nikada nije bio oženjen. Potom je bila priča da sam rasturila njegov života sa devojkom sa kojom ima dete, a stvari stoje tako da je on raskinuo ljubavnu vezu sa tom devojkom pre tri godine. Onda su na red usledili skupi pokloni koje sam navodno dobila od njega… Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost. Srećni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi. Naša priča počela je spontano i nakon nekoliko nedelja dopisivanja uplovili smo u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno – rekla je tada Sofija.

Autor: Pink.rs

Domaći

Luka Jović je sada u vezi sa Sofijom Milošević, a ova lepotica mu je pre SAMO OSAM MESECI RODILA SINA! (FOTO)

Zadruga

SAD JE DEFINITIVNO KRAJ? Miki tokom nove svađe sa Suzanom, u jezero BACIO SIMBOL NJIHOVE LJUBAVI! (VIDEO)

Zadruga

NE ZANIMA ME, DOBIO SAM ZADATAK, A ONA SE PRIMILA: Gagi oduvao Natašu Radan pred svima! (VIDEO)

Zadruga

RAZMIŠLJAJ SVOJOM GLAVOM: Ermina priznala da bi se DRUŽILA sa Saškom da nije u vezi sa Banetom, ovaj komentar od nje nije očekivala! (VIDEO)

Zadruga

Bane pričao sa Zoricom, a onda ga je presekao NEPRIJATAN ZVUK! Zorica odmah skočila i počela da se pravda: Ja to NISAM URADILA! (VIDEO)

Zadruga

NIKAD NISAM HTEO DETE SA NJOM! David OŠTRO DEMANTOVAO Aleksandrinu priču da je ŽELEO DA IMAJU SINA! (VIDEO)

'Original Article