Kim je otkrila da će se zadnja sezona popularnog showa emitirati početkom 2021. godine

Kim Kardashian je na svom Instagramu objavila tužnu vijest za sve obožavatelje realityja “Keeping Up with the Kardashians”. Naime, nakon 20 sezona završava se snimanje popularnog showa.

KANYE U PROBLEMIMA ZBOG IMENA KOJA JE DAO TENISICAMA: ‘Ruga se islamu, ovo je bezobrazno i izrazito uvredljivo’

Dirljivu objavu koju je objavila uz poster realityja naslovila je “Za naše divne obožavatelje”.

“Teška srca donijeli smo tešku odluku da se kao obitelj oprostimo od ‘Keeping Up with the Kardashians’. Nakon 14 godina i 20 sezona, stotina epizoda i brojnih spin-off emisija, više smo nego zahvalni svima vama koji ste nas gledali kroz godine i pratili kroz dobra vremena, ona loša, kroz sreću i suze te brojne veze i prinove u obitelji. Zauvijek ćemo čuvati prekrasne uspomene na bezbroj ljudi koje smo upoznali…

Zadnja sezona showa emitirat će se početkom 2021. godine. Bez ‘Keeping Up With the Kardashians’ ne bih bila ovdje gdje sam danas. Nevjerojatno sam zahvalna svima koji su gledali i podržavali mene i moju obitelj u proteklih 14 nevjerojatnih godina. Ovaj show nas je napravio onim što smo danas i zauvijek ću biti dužnica svima onima koji su imali ulogu u oblikovanju naših karijera i tako zauvijek promijenili naše živote. S ljubavlju i zahvalnošću, Kim”, napisala je.

KYLIE JENNER POKAZALA LICE BEZ IMALO ŠMINKE: Mlada bogatašica je totalno neprepoznatljiva

Prva epizoda realityja “Keeping Up with the Kardashians” emitirana je sredinom listopada 2007. godine, a show je postao jedan od najdugovječnijih u Americi. Njegova radnja fokusirana je na privatni i profesionalni život obitelji Kardashian-Jenner. Najviše pozornosti u showu dobile su sestre Kim, Kourtney i Khloé te njihove polusestre Kendall i Kylie.

Original Article