Mandarina je nedavno priznala kako je u vezi s muškarcem iz normalne obitelji

Kristina Penava, koja je našoj javnosti poznatija kao Kristina Mandarina na svom Instagram Storyju podijelila je objavu na kojoj je pozirala u kućnom izdanju, a ustvrdila je kako na sebi nema make-up.

KRISTINI MANDARINI TOPIĆ PUCA NA SVE STRANE: Nije uspjela obuzdati svoje velike grudi, a u prvi plan upadaju i nove usne

Kristina je bila odjevena u bijelu majicu, a kosu je podigla u ležernu visoku punđu. U pravom planu našle su se njene poprilično velike usne.

Instagram/Kristina Penava

Mandarina je nedavno za Espreso priznala kako je u vezi s muškarcem iz normalne obitelji.

“Iza mene je potpuno normalan život, kao i muškarac. On je iz normalne obitelji, volimo se, a to je jedino i najbitnije”, kazala je te je istaknula kako joj je najgori trenutak prošle godine bio kada su je povezivali s Baka Prasetom.

MANDARINA POKAZALA RANE OD PLASTIČNE OPERACIJE; Maji Bajamić pozlilo od prizora: ‘Kike moja, koji će ti to đavao u životu?’

“Najskandalozniji trenutak prošle godine je bio kada su me ljudi povezivali s Baka Prasetom, samo zbog vožnje u njegovom lamborghiniju. To je suludo, mi nemamo nikakve veze jedno s drugim”, pojasnila je.

Instagram/Kristina Penava
Instagram/Kristina Penava

Original Article