Unatoč slavi, Kristina i dalje radi na štandu jer, tvrdi, tada se nabolje osjeća

Prošla je godina dana otkad Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, puni medijske stupce. Zgodnu brinetu otkrili su fotoreporteri i vrlo brzo osvojila je simpatije šire javnosti. Kristina je za 24 sata otkrila kako živi sada kad je slavna te je iznijela svoj stav o estetskoj kirurgiji.

“Nisam još za udaju, a ni za djecu, premlada sam za takvo nešto. Želim uživati u mladosti i baviti se medijskim poslovima”, kazala je te je istaknula kako je snimila nekoliko glazbenih spotova, reklama, a gostovala je i u razno raznim emisijama.

‘BEZ ŠMINKE, FILTERA I FOTOŠOPA’: Kristina Mandarina pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju

“Na početku nisam ni bila svjesna što se dogodilo, ali kako je vrijeme prolazilo, snalazila sam se te navikla na medijsku pažnju i pozornost”.

Kristina se, kaže, ne osjeća kao celeb, a unatoč slavi nije se promijenila.

Marko Prpic/PIXSELL

Trudi se biti ono što jeste

“Niti imam potrebu za tim. Jednostavno, uvijek pokušavam biti svoja. I to znaju sve moje bližnje osobe. Bez obzira na slavu i medijsku pozornost, uvijek se trudim biti ono što jesam. Uvijek nasmijana, pozitivna i prije svega iskrena osoba”, istaknula je.

Ipak, Mandarina se fizički itekako promijenila. Poklonica je estetske kirurgije, a najnoviji zahvat imala je na očima koje su joj nakon liječničke intervencije sada “mačkastije”.

“Ne sramim se estetskih zahvata, mislim da je to sasvim u redu, naravno, sve u granicama normale. Volim držati do izgleda i njege lica”, rekla je.

Instagram/Kristina PenavaFoto: Instagram/Kristina Penava

Privlače je iskrene osobe

Kristina je sretno zaljubljena već pet godina, no nije htjela otkriti s kim je u vezi.

“Privlače me osobe koje su iskrene, pozitivnog stava i razmišljanja. Nije mi bitan izgled koliko unutarnje osobine”, pojasnila je.

KRISTINA MANDARINA PODIJELILA SNIMKU VOŽNJE SKUPIM AUTOM: ‘Bolje je plakati u Lamborghiniju nego na biciklu…’

Kristina i dalje radi na štandu jer, tvrdi, tada se nabolje osjeća.

“To me najviše opušta i uživam u tom poslu. Mislim da ću raditi još dugo jer to je jednostavno moja najveća radost i najbolje se osjećam tad”.

Instagram/Kristina PenavaFoto: Instagram/Kristina Penava

Original Article