‘Voljela bih ostati što dulje, ne zbog pobjede i novčane nagrade nego zbog toga što želim što više pridonijeti zajednici, snalaziti se u novoj okolini i zadacima, testirati svoje granice i uvjerenja i uživati s ostalim farmerima’, rekla je Kristina

U reality showu “Farma” uskoro ćemo gledati i Kristinu Mandarinu koja se u Hrvatskoj proslavila kao prodavačica agruma. Kristina se nedavno podvrgnula estetskom zahvatu kako bi dobila “mačkasti pogled”, a sada s nestrpljenjem čeka ulazak u show.

“Prije Farme nisam bila ni na kakvom posebnom uljepšavanju. Smatram da u Farmu treba ući svoj i prirodan”, rekla je Kristina za 24sata. Dodala je da je pristala na ulazak u Farmu jer želi steći nova radna iskustva, nova znanja i upoznati nove ljude.

KRISTINA MANDARINA PROGOVORILA O ESTETSKIM ZAHVATIMA: Javnosti otkrila i zašto još uvijek radi na štandu

‘Spremna sam na kompromis’

“Rada se ne bojim niti malo i dat ću sve od sebe u svakom zadatku. Nijedan zadatak koji ćemo trebati obaviti, bilo da je to briga o životinjama, kuhanje za veliku zajednicu, čak i građevinski radovi, neće mi predstavljati problem”, rekla je.

Na pitanje hoće li pristati na kompromise, Kristina odgovara: “Spremna sam na kompromis jer je to situacija gdje smatram da se svi moramo prilagoditi jedni drugima. Puno je tu različitih ljudi i karaktera i smatram da čovjek u ovakvom showu ne može opstati kao jedinka, nego se mora znati prilagoditi drugima i pronaći zajednički jezik kako bi svi zajedno funkcionirali”.

‘BEZ ŠMINKE, FILTERA I FOTOŠOPA’: Kristina Mandarina pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju

‘Protivim se seksu pred kamerama’

Kristina tvrdi da kod nje nema taktiziranja. “Bit ću svoja i bez glume, tako da ću prema svima biti iskrena i otvorena”, kazala je.

“Voljela bih ostati što dulje, ne zbog pobjede i novčane nagrade nego zbog toga što želim što više pridonijeti zajednici, snalaziti se u novoj okolini i zadacima, testirati svoje granice i uvjerenja i uživati s ostalim farmerima”, rekla je.

Dodala je da se nikad ne bi mogla “spetljati” s nekim iz kuće. “Protivim se seksu pred kamerama. Nećete mene gledati u tom filmu, imam dečka kojem najviše vjerujem i nikad ga ne bih povrijedila na takav način. A i sama si to nikad ne bih dopustila”, poručila je.

Original Article