Krunićeva izjavila da ju je Tomović POLJUBIO, Mina odmah SKOČILA na nju, Bane je svojim komentarom URNISAO! (VIDEO)

showbiz

Krunićeva izjavila da ju je Tomović POLJUBIO, Mina odmah SKOČILA na nju, Bane je svojim komentarom URNISAO! (VIDEO)

Tomović nije želeo ovo da opovrgne.

  • Izvor: Pink.rs, Foto: TvPink Printscreen

Stanari Bele kuće večeras odgovaraju na pomalo škakljiva pitanja predstavnika sedme sile, a naredno pitanje je bilo upućeno Ivani Krunić, a ticalo se njenog poljupca sa Vladimirom Tomovićem sa obrazloženjem da je to uradila u inat Banetu Čolaku.

Meni se desilo ovde nešto što nije trebalo. Ja sam se zaljubila. Bila sam besna i povređena. Ono što sam sinoć uradila, uradila sam iz besa, kako bih iznervirala jednu osobu. Sada se kajem. Desilo se to da je došlo do velikih promena. Razgovori za crnim stolom su mnogo drugačiji od onoga što smo mi imali van toga. Moralo je i meni jednom da se desi da se pogrešno zaljubim – ispričala je Krunićeva, a onda otkrila ko je koga prvi poljubio.

Autor: TvPink Printscreen

Vlada mi je prišao, onda smo se zagrlili i desilo se. On je počeo, a ja sam odgovorila – izjavila je Ivana, a onda se povodom ovoga oglasio i Tomović.

Ja sam prvi put bio u Šiša baru. Mene ona nargila toliko opila. Ja se ne sećam apsolutno ničega. Samo se sećam da je njen jezik bio do mojih krajnika. Osetio sam ja poljubac. Ja to mogu i sada u lajvu da uradim, ali mi samo nije jasno zašto je Mini rekla da je to uradila u inat Čolaku – objasnio je Tomović.

Autor: TvPink Printscreen

To je ono što ti ne znaš šta ćeš sa sobom. Nisam povređena, ali mi je to zasmetalo na neki način. Ona je shvatila da ja igram igru sa njim, a ja sam zbog njega skinula verenički prsten, okrenula sam se protiv sebe. Ona je njega poljubila, a navlači se priču da je on nju poljubio, a to nije tačno. Za dva sata je slagala pola, a ja ispadam majmun. Ja ne mogu da se sklonim od ove priče, nisam karakter – rekla je Mina.

Autor: TvPink Printscreen

U zadnjem momentu sam povukao ručnu, bilo mi je krivo zbog moje osobe napolju. Bitno je da sam ja stao na vreme. Povukao sam ručnu zbog devojke prema kojoj imam emocije. Jedini razlog zbog kojeg ja ne pričam sa Ivanom jeste da ona ovde pokušava da igra rijaliti, nije poljubac sa Tomovićem. Ja nisam ljubomoran, ona je lepa devojka i dobra devojka, ali sve ovo što radi je loše po nju. Šta je u ženskom mozgu da uradi nešto u inat. Karijera pevačice se ne gradi na ovaj način – pričao je besno Čolak.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Original Article