AKTUELNO

Domaći

KRUŽE GLASINE! Slađa Alegro progovorila o prekidu prijateljstva sa Sekom Aleksić! EVO ŠTA JE ISTINA! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs, Foto/Ivan Vučićević ||

Otkrila sve!

Dobro je poznato da su pevačice Seka Aleksić i Slađa Alegro dugogodišnje prijateljice, te da su uvek jedna o drugoj govorile sve najbolje i bile tu i u dobru i u zlu. Međutim, pojavile su se glasine da njih dve više nisu u tako idiličnim odnosima.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Ivan Vuković

Naime, Seka Aleksić je nedavno organizovala darivanje povodom dolaska njenog drugog sina na svet, kome će dati ime Isak, popularno zvano "bejbi šauer". Slađa nije prisustvovala ovom događaju, a pred kamerama emisije "Premijera" je objasnila šta se zapravo dogodilo i da li su Seka i ona u lošim odnosima ili ne.

Bože sačuvaj, daleko bilo, kakva svađa! Ne, pravili su parti kada sam ja bila na putu i stvarno mi je mnogo žao, ali nas dve se svakako čujemo i viđamo i tu smo da delimo sve lepe trenutke, to je daleko od gluposti koje neko piše. Ja sam presrećna zbog njih i stvarno se radujem iskreno, od srca – rekla je Slađa i tako oštro demantovala da je u lošim odnosima sa Sekom.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu je još Slađa pričala pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

Zadruga

OTAC MESECIMA NIJE PRIČAO SA MNOM: Marijana plakala na Adamovom ramenu, pa priznala koje GLASINE kruže o njoj (VIDEO)

Domaći

OVO JE ISTINA: Emina progovorila o POMIRENJU SA SUPRUGOM! (VIDEO)

Domaći

MENI JE POSVETIO NAJVEĆI DEO! Emina Jahović progovorila o biografiji koju piše njen bivši muž, pa priznala: DRUGE DEVOJKE ĆE SAMO POMENUTI… (VIDEO)

Domaći

Sindi PROGOVORILA o PREKIDU PRIJATELJSTVA SA Sandrom Meljničenko! (FOTO)

Domaći

OTVORILA DUŠU! Goga progovorila o PREKIDU PRIJATELJSTVA sa Cecom!

Zadruga

ZADRUGARI NISU VEROVALI SVOJIM UŠIMA: Tara Simov progovorila o bivšim vezama, ali i o POLJUPCU sa Filipom Đukićem! (VIDEO)

'Original Article