Ana Sević i njen izabranik Daniel Nedeljković, prema pisanju domaćih medija, kupuju luksuznu kuću u kojoj će zajedno živeti.

Ana i Daniel razgledaju skupe kuće u elitnom delu Beograda, na Senjaku, a za sada, kako se navodi, posebno im se dopada jedna od 700.000 evra, piše „Alo“.

– Daniel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom delu prestonice. Vlasnicima se žuri pa bi je prodali za oko 700.000 evra iako ona vredi mnogo više, s obzirom na kvadraturu, ali i lokaciji. Potrebna je restauracija cele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta… Daniel je vodio arhitekte kao i podizvođače radova da pogledaju, a njihova je procena da u kuću treba da se uloži još minimum 300-400 hiljada evra, ne računajući nameštaj i sve ono što dolazi na kraju – rekao je izvor ovog lista.

Navodno, budući da je Daniel u poslednjih nekoliko nedelja sam pregovarao, nedavno je odveo i svoju devojku u obilazak ove, ali i drugih vila po Senjaku, kako bi pronašli onu pravu pre nego što i definitivno potpišu ugovor.

Članak KUĆA IZ SNOVA! Ana Sević i Daniel merkaju luksuzne vile u elitnom delu Beograda se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article