Bivša košarkašica Milica Dabović poslednjih meseci ide iz skandala u skandal. Nakon što je dugogodišnjeg dečka Simona Šiklića prijavila policiji pod optužbom da ju je pretukao, krenula je napred i našla novu ljubav, ali gospodina ipak nije predstavila javnosti.

Nakon toga procurile su golišave fotografije, a sada je navodno trudna. Košarkašica je Instagram postavila čestitku od dečka Vuka sa aluzijom na njenu trudnoću, ali ima i onih koji u tu priču ne veruju.

“Milica ima gej druga s kojim se druži već petnaest godina i on je kao njen dečko. Ona mu je napravila profil na Instagramu i izmislila čoveka. Ona ne bi izdržala da se ne slika sa dečkom da ga ima. Sama sebi šalje poklone i cveće, i potpisuje se kao Vuk. Mislim da se Milica loži na Soraju, stalno joj je lajkovala slike, slala poruke, a cela frka sa Simonom zapravo je ispala zbog toga”, priča za Svet dobroobavešteni izvor, a nešto slično potvrđuje i frizer Ilija P, koji je bio zadužen za Sorajinu frizuru dok je vodila kviz Kolo sreće, a u isto vreme bio i frizer Milice Dabović.

“To je sve istina što ste čuli. Soraja nema nikakve veze sa tim za šta ju je Milica optuživala i vređala. Ona je jednostavno zaljubljena u Soraju, i to je ceo problem. Kada je vidi, gleda je kao dete lizalicu. Gledala je Soraju kao da želi da je ima. Ljubomorna je na sve živo, a pogotovo na nju”, kaže za Svet frizer.

ŠTA NA OVE OPTUŽBE KAŽE MILICA DABOVIĆ SAZNAJTE U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD JOŠ SAMO TRI DANA!

ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ NAVOĐENJA IZVORA U TEKSTU!

Katarina LekićNemanja Kostić Kompletan tekst …