‘Na sreću ili žalost, bol je ono što nas uči, mijenja, prilagođava, daje priliku da budemo i bolji ljudi, ali i da se bolje nosimo sa svime’, napisala je Lana, između ostalog, u svojoj objavi

Lana Jurčević na društvenim mrežama se osvrnula na proteklu godinu u kojoj su nas zadesile brojne nedaće. Pjevačica je u emotivnoj objavi otkrila kako se ona nosi s teškim trenucima, ali i što je naučila posljednjih mjeseci.

“Kung fu protiv strahova! Strah je dobar samo da te podsjeti kako si pred nekim stvarima malen. Pred prirodom i visim silama… Koliko mrzim 2020-u, toliko je i volim. Koji apsurd. Mrzim je iz istih razloga kao i vi, a volim jer smo ušli puno dublje u sebe, natjerala nas je da važemo i procjenjujemo sve puno drugačije”, započela je.

“Moji prioriteti, želje i ‘fix ideje’ su se totalno promijenile. Iako sam cijeli život bila sklona analiziranju, proučavanju… rekla bih da sam uvijek radila na sebi u tom smislu, ali ovom brzinom – nikad. Neki moji snovi iz djetinjstva su izgubili na značaju i nije to tako loše kako zvuči. Ja sam dobro s tim. Nitko nije duhovno rastao u idealnim uvjetima. Na sreću ili žalost, bol je ono što nas uči, mijenja, prilagođava, daje priliku da budemo i bolji ljudi, ali i da se bolje nosimo sa svime”, nastavila je.

REVOLTIRANA LANA JURČEVIĆ: ‘Nek meni i njoj netko pošalje normabel zbog idiota’

“Nemamo kontrolu nad toliko toga, ali imamo nad tim kako ćemo se nositi s onime što nas ‘pogodi’. Kod nas je treslo i jutros i nije lako se naviknuti, priznajem. I još se učim… Svaki put te podsjeti koliko si malen ispod zvijezda… Ali moramo doslovno vježbati pozitivu i ne klonuti duhom. Volim vas. Što su vas naučili korona i potresi? Koje lekcije?”, pitala je svoje pratitelje.

Lana je prošli tjedan na Instagramu objavila video koji je snimila za vrijeme potresa.

“Do kad? Znači, ne mogu više. Da san znala da će se ovo snimiti na kameri… Taman krenem u lijepoj atmosferi, suncu, lijepoj kampanji…”, napisala je u opisu snimke. Pjevačica je uzela svog pisaća i odmah izjurila iz prostorije.

LANA JURČEVIĆ SE POHVALILA DIJAMANTNIM PRSTENOM I IZAZVALA LAVINU REAKCIJA: ‘Jedva čekam podijeliti vijesti s vama…’

Original Article