Ovan
Polako, ali sigurno ulazite u okršaj sa partnerom/partnerkom jer je stalno prisutna igra moći. Ukoliko želite da sve bude u redu, budeite taktičniji.
Bik
Opseda vas posao i zbog toga direktno upadate u probleme u komunikaciji sa partnerom. Moraćete da se vratite u neke stare probleme i da ih rešite.
Blizanci
Moraćete da obratite pažnju na detalje koje delite sa saradnicima. Neki poslovi moraju ispočetka da se rade, što će vam nabiti dodatno tenziju.

Venera i Jupiter donose povoljne prilike, ali i sreću

Rak
Sprečite se od ulaska u već završen odnos, jer potencijalni haos koji može da nastupi utiče na vaše sampouzdanje koje ovih dana nije najsjajnije. Budite racionalniji.
Lav
Danas izbegnite da potrošite mnogo živaca na sitne probleme vezane za kuću. Mogući su iznenadni troškovi.
Devica
Misli su vam rasute i zbog toga se osećate pogubljeno i dezorjentisano. Samo usporite tempo i ne žurite nikuda.
Vaga
Što upornije pokušavate da smislite nov izvor prihoda, to vam on lakše izmiče iz ruke. Probajte da ne forsirate ono što ne ie trenutno.
Škorpija
Sad biste sve odjednom da uradite, a niste toliko u mogućnosti. Pazite se sumnjivih radnji i pogrešnih procena.
Strelac
Očekujete mnogo s obzirom na to da borba za finansijsku stabilnost nije završena. Moraćete da pomognete nekom prijatelju.
Jarac
S jedne strane gubite nadu da ćete stabilizovati svoj privatni život, dok se s druge strane nadate da će se sve samo od sebe rešiti. Pritisak na poslu vam prija jer tako ne razmišljate o svojim problemima.
Vodolija
Svoj višak vremena koristite na povlačenje iz realnosti, baveći se stvarima koje vam opuštaju mozak i telo. Ne zaboravite na odnos sa partnerom, vaša podrška je presudna.
Ribe
Morate biti najrealniji po pitanju ljubavi. Budite kompromisni, ali poštujte svoje granice.

Članak Lavove očekuju problemi u porodici, dok Vodolije menjaju interesovanja se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article