Andrej me, blago rečeno, šokirao. Zaprosio me dok smo šetali dvorcem Rocca di Borromea. Stvarno se potrudio da to budu prave kraljevske zaruke, kaže pjevačica Lea Mijatović (31). Bivša pjevačica Teške industrije dodaje kako je riječ je dvorcu iz 13. stoljeća koji se od 1449. nalazi u vlasništvu obitelji Borromeo, a smješten je s južne strane jezera Maggiore.

Foto: Privatni album

Par, koji je u vezi dvije godine, je ondje otputovao u prosincu prošle godine, a kako često posjećuju jug Italije, Anger smatraju drugim domom. Zato ju je, kaže Lea, Andrej odlučio upravo ondje zaprositi. Još do nedavno simpatična Splićanka govorila je kako ništa ne voli forsirati pa tako ni brak niti djecu.

Foto: Privatni album

– Neke stvari kao što su zaruke treba prepustiti muškarcima. Tako sve prepuštam Andreju no voljela bih biti iznenađena – rekla je tada Lea o inženjeru elektrotehnike.

TOP LISTA Atraktivna Lea Mijatović: Mom dečku ne smetaju udvarači

Datum vjenčanja još nisu dogovorili, a Lei je trenutačno prioritet nastup 26. siječnja na Zagrebačkom festivalu gdje će izvesti pjesmu ‘Između oprosta i kajanja’ autora Igora Ivanovića i Marka Vojvodića.

POGLEDAJTE NOVI VIDEO SPOT:

S producentsko – autorskim timom deciBel Studio surađuje otkad je prije godinu dana krenula u solo karijeru, a dečki osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević potpisuju i režiju spota.

– Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno – ističe pjevačica.

Original Article