Lejdi GagaSCANDAL -Slavna pop zvezda, Lejdi Gaga završila je u bolnici usled “teškog fizičkog bola”.

Lejdi Gaga je bila primorana da otkaže veliki koncert u Riju, a kako prenose svetski emdiji, lekari su rekla da ju je do toga doveo bol koji povezuju sa fibromijalgijom.

Slavna diva se na ovu temu oglasila na društvenim mrežama i obavestila svoju brojnu publiku da je hospitalizovana.

– Učinila bih sve za vas, ali sada moram da se brinem o svom telu…

– Smeštena sam u bolnicu jer to nije običan bol poput onoga kad vas boli stomak, ili bol od trošenja i zamora tokom nastupa. Ja sam u teškoj boli.

Inače, Gaga je nedavno izjavila da ima u planu da se odmori od muzike, te da će na određeni period da uspori zarad lečenja.

Pevačica je rekla da će i tokom pauze stvarati muziku i da najavljeni odmor ne znači da ona “nema neke stvari u rukavu”.

Brazil, I'm devastated that I'm not well enough to come to Rock In Rio. I would do anything 4 u but I have to take care of my body right now. I ask for your grace and understanding, and promise that I will come back and perform for you soon. 💔🤘I'm so sorry, and I love you so much. 🙏

Objavu dijeli xoxo, Gaga (@ladygaga)

#GagaFiveFootTwo

Objavu dijeli xoxo, Gaga (@ladygaga)

The post Lejdi Gaga hitno hospitalizovana, otkazan veliki koncert u Riju! appeared first on SKANDAL VESTI O POZNATIM LIČNOSTIMA, SKANDAL NOVINE, NOVINE SKANDAL, SKANDAL MAGAZIN, SCANDAL NOVINE NAJNOVIJI.

Kompletan tekst …