Širi dalje

  Nakon 28 godina braka bivša dizajnerica Leonarda Boban ( djevojački Lončar) i Zvonimir Boban odlučili su krenuti odvojenim putevima.

  Svoj intimu nikada nisu pretjerano izlagali javnosti, a bivša manekenka i dizajnerica sada je otvorila dušu i ispričala kako je preživjela teško razdoblje zbog sporazumnog razvoda i otkrila je kako joj je pao povratak u Hrvatsku

  Leonarda Lončar koja se nakon sporazumnog razvoda od Zvonimira Bobana iz Švicarske vratila u Zagreb! Jedan od najdugovječnijih hrvatskih parova nakon 28 godina braka od svibnja ove godine odlučio je živjeti odvojeno, a bivša manekenka i dizajnerica u prvom intervjuu nakon rastave otkrila je kako joj je pao povratak u Lijepu našu!

  “Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem s psom van i odem po kavu i po kroasane”, kaže pa dodaje:

  “Kad mi kći, koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno”, rekla je Leonarda Lončar za ‘RTL Exkluziv’.

  “Ja sam prvi put, kad sam željela svoje prvo dijete, a nikako nisam uspjela ostati u drugom stanju, prvi put sam se obavezala Gospi, rekla sam da ako ću ikad u životu imati žensko dijete da ću joj dati njezino ime i posvojila sam moje prvo dijete Mariju, i Marija je dobila ime po Gospi.

  Poslije mi je Bog dao i moju ostalu djecu i na kraju sam uspjela i začeti i dobiti Ružu, ali Međugorje mi je uvijek u srcu!”, izjavila je Leonarda Lončar.

  Pričala je i o novim poslovnim pothvatima.

  “Moram nekaj početi raditi, ne mogu stajati ovako s rukom u ruci. Evo srećem drage ljude koje sam prije puno godina ostavila iza sebe, nenamjerno, ne s lošom namjerom, samo smo se razišli…

  Evo sad ih srećem pa možda nešto i počnem i raditi i voljela bih uključiti i moju djecu u to!”, priznala je Leonarda

  Megy M. /Foto: pxll

  Širi dalje

   Original Article