Promo
Lepa Brena

Lepoj Breni i njenom suprugu Slobodanu Živojinoviću toliko se dopada Hrvatsko primorje da su na korak od toga da kupe kuću u Opatiji, tvrdi Kurir.

Lepa Brena, koja već ima nekretninu od 300 kvadrata, i to u Novom Vindolskom, nedavno je saznala za još jednu letnju oazu mira, koja joj se mnogo dopala, pa poslednjih mesec dana čini sve da ta nekretnina bude njena, navodi Kurir. U pitanju je vila koja se nalazi u blizini kuće Saše Popovića, a sa koje puca pogled na more i celu rivijeru. Uređena je u modernom stilu i njena vrednost se procenjuje oko 300.000 evra. Jeste znatno manja od one u kojoj živi godinama unazad, ali joj se nova trenutno mnogo više dopada i odgovara njenim životnim potrebama.

Prema rečima sagovornika bliskog Breni, ta kuća je tek odnedavno na prodaju i pevačica pošto-poto želi da bude nova vlasnica. Ukoliko uspe u nameri da kupi vilu u Opatiji, kako kaže naš izvor, verovatno će ubuduće iznajmljivati kuću u Novom Vindolskom, a leta će provoditi na novoj adresi.

Iako su Brena i njen prijatelj i kum Saša od prodaje „Granda“ ukupno zaradili 30 miliona evra, od čega im je polovina isplaćena pre šest i po godina, a ostatak novca krajem 2019. godine, Brena iako ima, što bi se reklo, za pet pokolenja, vodi računa o svakom evru.

Original Article