Lepa Lukić prihvatila je učešće u osmoj sezoni „Parova“ zato što je zapala u velike dugove zbog kockanja.

Prema saznanjima, kraljica narodne muzike mora da plati 25.000 evra jednoj kockarnici čiji je redovan gost, pa joj tamo dozvoljavaju da igra rulet na crtu.

POMIRILA SAM SE SA SUDBINOM, IMAM MAČKU KOJU GLEDAM KAO DA MI JE ĆERKA! Lepa Lukić otkrila zašto ne može da ima decu

– Ona kod nas dolazi stalno, nekoliko puta nedeljno. Često dobije pare na ruletu, a dešava se i da ih izgubi. Otprilike taj odnos je pola-pola. Budući da je znamo godinama, ne tražimo joj da nam stalno plaća dug, već kad je u mogućnosti. Pre dva meseca, kada je dug dostigao 25.000 evra, rekli smo joj da bi trebalo to nam isplati jer moramo da svedemo račune, bliži se i kraj godine. Onda nam je ona javila posle nekoliko dana da joj je iskrsla ponuda za učešće u rijalitiju i da će brzo moći da nam plati dugovanje – kaže naš sagovornik, dodajući da kraljica folkaima smisla za humor:

– Stalno se šali, a prihvata i šalu na svoj račun. Eto, kad nam je javila da će ući u rijaliti, rekla nam je: „Super, zaradiću novac da vam platim dug. A valjda će nešto ostati i da opet zavrtimo rulet“.

Da gaji strast prema ovom poruku, Lepa odavno ne krije, pa je i pre nekoliko dana o tome pričala pred kamerama:

– Šta koga briga što se ja kockam? Pa nisam ja zavisna od toga, više idem da se zabavim, da se družim s ljudima. Ne kockam ja u neke velike pare, već na sitno. Pa nisam budala. Uostalom, pare su moje i mogu da radim šta hoću.

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article