Vođa ekstremno-desničarskog pokreta Levijatan, Pavle Bihali, na svom zvaničnom Tviter profilu objavio je uznemirujuće snimke maltretiranja dvojice mladića, koji se pod pretnjama izvinjavaju za navodno mučenje životinja.

Ovakva “video izvinjenja”, a zapravo “shaming kampanja”, sastavni su deo “obračuna” pripadnika Levijatana sa zlostavljačima životinja, ali i neistomišljenicima koji su ih “prozivali” na društvenim mrežama, piše Nova.

Naravno da izvinjenje nije dovoljno.
Naš zakon je loš i ne prepoznaje ono što su ova dva stvora uradila. Medjutim Shaming kampanja je nešto na čemu ćemo sada više raditi i čemu se vraćamo. To je jedino zakonski što možemo preduzeti pred upaljenim kamerama i pod okom javnosti. https://t.co/mxQbbsGI8K pic.twitter.com/8qMBLNlFPI

— ☠️Pavle Bihali – Levijatan☠️🤚🏻🇷🇸 (@pavlebihali) October 11, 2020

Upravo zbog takvog slučaja, odnosno prebijanja jednog muškarca, “Levijatan” se ponovo našao u žiži javnosti, nakon što su uhapšena šestorica njegovih pripadnika.

Kako je ranije saopšteno, oni su namamili B. M. (43) kojih ih je vređao na društvenoj mreži Fejsbuk, a nakon što je odbio da se javno izvini u video snmku, oni su ga pretukli.

U pritvoru je zadržan samo Boris Knežević, vođa Četničke omladine, dok su preostala petorica pušteni da se brane sa slobode.

Politikin zabavnik u najnovijoj epizodi veličanja nacista i sličnih zlotvora

The post Levijatan je počeo da objavljuje snimke šikaniranja ljudi appeared first on Luftika.

Original Article