Model Veronica Valle (26) izjavila je za britanski The Sun kako je ponašanje svjetskog prvaka Formule 1, Lewisa Hamiltona (33) bizarno i zastrašujuće. Tvrdi kako je on šarmer koji posjeduje vrlo ‘ružnu stranu’ osobnosti. Par je 2015. bio tri mjeseca u vezi.

– On je dvostruka ličnost poput Dr. Jekylla i Mr. Hydea. Jako brzo mijenja raspoloženja, a ponekad se naljuti na najobičnije gluposti – kaže Veronica.

Foto: Promo

Par se upoznao 2015. preko društvene mreže, a britanski vozač joj se prvi javio privatnom porukom. Ubrzo ju je pozvao da iz Houstona dođe k njemu na Barbados. Iako je znala, kako tvrdi, da je tamo sigurno u društvu drugih žena, svejedno je otišla.

Foto: Privatni album

– Bio je sladak i nisam mu mogla odoljeti. Samo par tjedana nakon, upoznala sam njegov nagao temperament – kaže Valle. Dodaje da su bili u njegovom privatnom avionu kada se razbjesnio na pilota.

NOVA ROMANSA Lewis Hamilton ljubi Sofiju, bivšu djevojku Justina Biebera

– Bili smo na letu za New York, a on je poludio jer je pilot obavio nuždu. Vikao je ‘Svi znaju da u mom avionu nema sranj…’ i htjeo mu je dati otkaz na licu mjesta – kaže Veronica. Nekoliko mjeseci nakon i nju je napao jer je u njegovoj kući u Monacu otišla na njegov toalet, umjesto na onaj koji je predvidio za goste.

Foto: Privatni album

– Čak ga je i jedenje sladoleda na način koji se njemu ne sviđa, izbacivalo iz takta. Jednom prilikom mi je iščupao žlicu iz ruke i pokazao kako trebam jesti. Preplašila sam se – kaže model. Dodaje kako se nije pripremila da će boraviti duže kod njega pa je ponijela samo nužnu odjeću, a on joj se nije ponudio dati ni četkicu za zube.

Foto: Privatni album

Valle otkriva kako mu je nedugo zatim, ‘za oko zapela’ Karrueche Tran (29), model i bivša djevojka Chrisa Browna (28).

NOVA LJUBAV? Lewis Hamilton i manekenka svoju vezu skrivaju tri mjeseca

– Završili smo s njom na partyju u New Yorku. Ona mi je rekla da sam lijepa, a ja sam bila uzrujana jer me Lewis cijelo vrijeme ignorirao zbog nje. Kasnije je s nama poželio seks u troje. Odbila sam ga bez razmišljanja – kaže Veronica. S vremenom ju je, tvrdi, počeo vrijeđati pred drugim ljudima.

– Govorio mi je da sam debela. Njegovi prijatelji su se smijali, a ja sam se osjećala loše. Ubrzo smo prekinuli – kaže.

amfAR Gala - 67th Cannes Film Festival | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELLFoto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Hamilton još nije javno odgovorio na njezine ‘prozivke’ po medijima. Veronicu je upoznao šest mjeseci nakon prekida osmogodišnje veze, koja je uključivala mirenja i prekide, s pjevačicom ‘Pussycat Dollsa’, Nicole Scherzinger (39).

Original Article