U toj je kombinaciji svoje fanove očigledno podsjetila na jednu slavnu glumicu, koja je također poznata po bombastičnoj figuri

Lidija Bačić (35) svoje je fanove već nebrojeno mnogo puta bacila na koljena fotografijama i snimkama u golišavim izdanjima i infarktnim pozama. Ovoga puta se atraktivna pjevačica doslovno zakopčala do grla, ali je svejedno podigla temperaturu na Instagramu. Nije teško pogoditi zašto.

LIDIJA BAČIĆ GLUMILA ŽIVU LUTKU U IZLOGU TRGOVINE: Odmah su počele padati bračne ponude

Fatalna Lille svoje je prepoznatljive obline utegnula u pripijenu haljinu s uzorkom leoparda i još jednom dokazala kako za seksepil nije potrebno pokazati previše kože. U ovom damskom izdanju izašla je na ulicu i momentalno zaustavila promet.

Kao Sofia Vergara

“Divlju” haljinu koja seže do koljena lijepa je Splićanka savršeno iskombinirala s jednostavnim crnim salonkama te laganom jaknicom u istoj boji. U toj je kombinaciji svoje fanove očigledno podsjetila na jednu slavnu glumicu, koja je također poznata po bombastičnoj figuri.

“U ovoj haljini me podsjećaš na Sofiju Vergaru“, “Leopardica”, “Joj, srećo, jesi dobra”, “Vidi, vidi, Lile gepardica”, “Kraljica budi, ja bit ću sluga”, “Koja lijepa veličina ljepote”, “Raj za oči. Prosto predobro”, “Volim te takvu lijepo obučenu, mačko”, glase neki od komentara.

Original Article