Lidija je uz vruću fotografiju navela stihove kultnog književnika Charlesa Bukowskog

Pjevačica Lidija Bačić za svoje pratitelje na Instagramu pozirala je razgolićena na krevetu. Lijepa Splićanka zauzela je klečeću pozu raširenih nogu, a na sebi je imala šareni modro-zeleni kupaći kostim kojim je vješto naglasila svoje bujne atribute.

LIDIJA BAČIĆ IZBACILA NEVIĐENI DEKOLTE: ‘Ajme majko. Da mi je nasloniti glavu na tvoj pupak!’

Lidija je misteriozan pogled uputila prema plahti na krevetu te je rukom zavodljivo prošla po tamnoplavoj kosi. Uz vruću fotografiju navela je stihove kultnog književnika Charlesa Bukowskog.

“Stil je odgovor na sve. Svjež način da pristupiš dosadnoj ili opasnoj stvari. Napraviti dosadnu stvar sa stilom bolje je nego napraviti opasnu bez stila…”, napisala je Lidija u opisu objave.

LIDIJA BAČIĆ NEMILOSRDNO JE IZBACILA ATRIBUTE: Golišavi video zbunio je fanove; ‘Tko je bolji, ona ili Karleuša?

“Citiraš alkoholičara dok se spremaš na snimanje pornjave”, “Au, dobra si”, “Opasno dobro”, “Najljepša si pjevačica na Balkanu”, “Volim tvoje trbušnjake”, “Prezgodna si”, “Baš si slatka”, “Vrijedna grijeha”, “Baš takve mi je doktor prepisao”, “Kraljica Hrvatske”, “Prekrasno tijelo imaš”, “E da ti Lidija sjedne ovako na facu, odmah bi ozdravio”, komentirali su njeni fanovi.

Original Article