IZVOR

Lindsay Lohan uzela je 365 hiljada dolara od izdavačke kuće HarperCollins, kako bi napisala knjigu. To nikada nije uradila – zbog čega je sada usledila tužba.

Kako se navodi u tužbi, ugovor je u martu 2014. godine potpisan između pomenute izdavačke kuće i komapnije Crossheart Productions u vlasništvu bivše teen glumice.

Prema tačkama ugovora, Lohan je bila u obavezi da napiše knjigu za ovu izdavačku kuću, koja je trebalo da bude izdata 1. maja 2015. godine.

To nije bilo moguće – i nije se desilo – zbog čega su HarperCollins i njena kompanija rešili da rok za izdavanje knjige pomere na 15. mart 2017. godine.

Naravno, knjiga do dan danas nije izdala, a glumica je dobila deo novca unapred, zbog čega je sada izdavač tuži.

Još 2018. godine, HarperCollins je obavestio Lindsay da je ugovor prekinut i da očekuju povraćaj novca, koji ona nije izvršila.

Na sve ovo, postoji i video dokaz: tokom dokumentarne serije, koju je 2014. godine snimila, Lindsay se srela sa agentom za knjige, kome je otkrila da razmišlja o tome da napiše knjigu o svom životu, u koju bi stavila delove dnevnika koje je pisala godinama.

Članak Lindsay Lohan uzela novac za knjigu, a nikad je nije napisala: sada je stigla tužba se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara

Original Article