Frontmen grupe Teška industrija prije nekoliko dana izmijenio je bračne zavjete sa svojom dugogodišnjom djevojkom. Ivica Propadalo (67) i Dragana Todorović (39) napravili su tulum za prijatelje u Mimari.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ovo svadbeno veselje samo je jedno u nizu. Naime, ovog ljeta sudbonosno ‘da’ izgovorili su brojni poznati parovi, a posebno aktivni bili su sportaši.

Valent Sinković i Antonela Šušak

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ovogodišnju sezonu vjenčanja otvorio je veslač i olimpijski pobjednik Valent Sinković koji je oženio splitsku pravnicu, bivšu tenisačicu Antonelu Šušak. Zavjete su izrekli u zagrebačkoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog.

Domagoj Antolić i Mateja Mitrović

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dinamov kapetan Domagoj Antolić vjenčao se 9. lipnja u zagrebačkom Stenjevcu s dugogodišnjom djevojkom, ekonomisticom Matejom Mitrović. Igrač kluba iz Maksimira za kuma je odabrao najboljeg prijatelja Mateja Bagarića, bivšeg Dinamovca.

Domagoj Vida i Ivana Gugić

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativac s ukrajinskom adresom Domagoj Vida sredinom lipnja se oženio za sa bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanom Gugić.

Novopečeni bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada.

Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, mladenci su sa uzvanicima, među kojima i kolega Ognjen Vukojević sa suprugom Andrejom Čupar, uputili na na proslavu u umaški hotel Kempinski.

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Samo dan kasnije, na red su došli i uzdanica kraljevskog nogometnog kluba Real Madrid Mateo Kovačić (23) i Izabel Andrijanić (23).

Mateo je zaručnicu, s kojom je u vezi sedam godina, odveo pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima u kojoj su se i zaljubili.

Nakon vjenčanja, novopečeni bračni par se zaputio u zagrebački hotel The Westin gdje će proslaviti svoj dan u društvu obitelji i prijatelja.

I ‘Kauboji’ pred oltarom

Izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar najavio je pripreme za Europsko prvenstvo 2018., no najprije je, kaže, pustio trojicu igrača ‘da se žene u miru’. U lipnju će svadbu imati Stipe Mandalinić koji je svoju vezu s Mateom Zelić ozakonio u svibnju.

Sa svojim ‘ljepšim polovicama’ vjenčat će se i Luka Stepančić i Sandro Obranović.

Burak Özçivit i Fahriye Evcen

Turski glumac Burak Özçivit (33), domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Bali-bega u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, vjenčao se krajem lipnja s dugogodišnjom djevojkom i kolegicom Fahriye Evcen (31).

Par se vjenčao u raskošnoj Sait Halim pašinoj vili, koja gleda na Bospor i koja se nalazi u najljepšem dijelu Istanbula. Mladoženja je navodno za zakup povijesne vile dao 75.000 eura, a nagađa se da je na svadbi bilo oko 500 uzvanika.

Par se na vječnu ljubav zakleo pred obitelji i prijateljima, a na medeni mjesec su se zaputili na Maldive.

Iva Ajduković

Foto: privatni album

Iva Ajduković (31) nakon pet godina veze sredinom srpnja rekla ‘da’ svojem odabraniku Marku Maroviću. Simpatična pjevačica vjenčala se u rodnom Sinju, okružena obitelji i prijateljima.

Original Article