Glumica Ljiljana Jakšić koja je u šestoj deceniji postala majka, a sada već sedam meseci ne može da radi zbog korona virusa, te se požalila na lošu finansijsku situaciju.

– Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Neverovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti – započinje Ljiljana za emisiju „Premijera- Vikend specijal“.

Ljiljana je istakla da je dobila pomoć od države, ali da je zbog otkazanih nastupa postala „socijalni slučaj“. No, uprkos svemu, nije upućivala apel za pomoć.

– Nisam upućivala apele, bilo je uplaćemo nekih 90 hiljada za prva tri meseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji – ispričala je glumica i pomenula ćerku Dariju, koja je ove godine postala školarac:

– Ona je sada pošla u školu. Ona je bila uzbuđena, ja sam bila uzbuđena. To je jedan od meni najsvečanijih momenata u životu. Prvi je kada su mi je doneli u porodilištu. Ja sam se jako radovala kada su rekli da kreću u klupe, ide svakodnevno u školu.

Članak Ljiljana Jakšić: Kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article