Ljupka Stević priznala je da se kaje zbog skandala koji se dogodio pre mesec dana, kada je naočigled brojnih komšija i prolaznika demolirala dva automobila svog doskorašnjeg partnera, generala policije Dragiše Simića.

– To što sam ja napravila nije za pohvalu i to što su ljudi videli, izvinila sam se svima zbog toga. Prvenstveno komšijama koji su to morali da gledaju i slušaju psovke, gledaju kamenje kako leti. Nisam mogla na drugačiji način da odreagujem – rekla je pevačica gostujući u jutarnjem programu na TV „Pink“. Ona je dodala i da je nedavno posetila svoje roditelje i otkrila kako su se ponašali tom prilikom.

– Roditelji će uvek da sakriju emociju, ali bila sam do Kostolca pre dva dana kod njih i lepo su raspoloženi – rekla je pevačica koja je skandal napravila jer je, kako tvrdi, Simića uhvatila u prevari.

– Za mene je to bio takav slom, ja nisam doživela teži period u svom životu. Naravno da sam spremna da nastavim dalje, puna sam života. Ali nisam spremna za nove veze, ali ko zna, možda sretnem čoveka svog života kad izađem da bacim đubre – rekla je Ljupka u pomenutoj emisiji.

izvor: Blic

Članak Ljupka Stević: Izvinila sam se komšijama što su morali da slušaju psovke i gledaju kako leti kamenje se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article