24hr

Opet nitko ne koristi zvono! Opet radite greške! Kad već ne znate kuhati, iskoristite tu priliku i iskoristite to zvono, gospodo! Nemate se što bojati, vikao je Ivan Pažanin na setu showa, bijesan jer natjecatelji po stoti put rade jedne te iste greške, a ne konzultiraju se s profesionalnim kuharima koji im cijeli dan stoje na usluzi.

Foto: RTL televizija

Iz takta će ga izbaciti vrlo jednostavne stvari poput uporabe smrznutog povrća iz vrećice te kuhanje neopranih i neočišćenih namirnica, ali i nonšalantnost i manjak entuzijazma kod natjecatelja.

Foto: RTL televizija

– Želim da ovaj dan što prije završi. Da ga zaboravim. Ne znam kako bih se izrazio, tako da radije pričekajmo kušanje – rekao je Pažanin dok uzrujano hoda po setu showa, uvjeren da u ovoj skupini kandidata nitko ne zna kuhati.

Foto: RTL televizija

Danas je pred natjecateljima jako težak zadatak – prvi put ovog tjedna poslužuju tri jela unutar 60 minuta. Hoće li parovi popraviti Pažaninu raspoloženje i raspametiti ga svojim delikatesnim jelima? Tko će dobiti vrlo važan bod i biti blizu prolasku u drugi krug natjecanja?

Original Article