24hr

Ide mi to na živce. Ne znam jel’ to dragi Bog tak’ hoće ili što? Kad je Ivan dežuran kuhar, nitko ga ne zove! Da ja natjecateljima ne govorim da ga mogu pozvati i pitati za savjet, oni ga nikad ne bi zvali. A on tamo sjedi i baš ga briga za sve! Kad sam ja na redu, onda navek netko nešto treba. To je nevjerojatno! Sad ću ja drugačije to organizirati. Ja sam tu ipak najstariji, odlučnim glasom je rekao Tomislav Špiček.

Tri, dva, jedan – kuhaj! Nova četiri para borit će se za ulazak u drugi krug natjecanja

Foto: RTL televizija

Njemu je dozlogrdilo što kolega Ivan Pažanin, inače današnji dežurni kuhar, cijelu epizodu ljenčari jer ga natjecatelji ne traže savjete. Da je tomu tako, potvrđuje i Ivan, kojemu je suludo što natjecatelji rijetko kad pitaju žiri za savjet, iako im se oni sami nude.

Foto: RTL televizija

– Uopće mi nije jasno zašto kandidati ne iskoriste svoje dvije minute za savjet, pa makar za popričati malo. Pa baš zato što si nervozan, što je sve oko tebe novo, iskoristi tu šansu i pozovi dežurnog kuhara! Ali dobro, to je njihova stvar. Ja ležim i odmaram – ispričao je Pažanin.

Foto: RTL televizija

Sve u svemu, Špiček će večeras u novoj epizodi kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ u 20 sati natjerati kolegu da zaradi svoju plaću.

Original Article