Naša najpoznatija plus size manekenka progovorila je o izazovnim mjesecima iza sebe

Lucija Lugomer rodila je sina Leona prije sedam mjeseci, a istovremeno je uselila u stan u kojem radovi još uvijek traju. Uz to, baš je tada počela pandemija koronavirusa, karantena i razorni potres u Zagrebu.

Kao da to nije bilo dovoljno teško, manekenka je priznala kako je patila i od postporođajne depresije. “Kako to izgleda? Plakanje, drama, strah od nepoznatog i odgovornosti”, opisala je Lucija za Exkluziv.

LUCIJA LUGOMER OBJAVILA FOTKE SVOG ELEGANTNO UREĐENOG STANA: Pratitelji se ne mogu nadiviti: ‘Prelijepo…’

“Bilo me jako strah potresa. Imala sam dva ozbiljna napadaja panike. Leon je bio jako mali. Sjećam se da sam ga držala i samo sam ga pogledala i rekla sam si: ‘Prekratko mi je ovo s njim, treba mi još, ne mogu imati samo mjesec, dva'”, dodala je.

Ravnopravni roditelji

Naša najpoznatija plus size manekenka u cijeloj ovoj krizi nije imala pomoć ‘treće ruke’. Naime, ostala je bez mame kada je imala 10 godina, a roditelji njezinog supruga Danijela žive u SAD-u.

Ipak, Lucija tvrdi kako je Danijel ravnopravan roditelj i pomaže joj sa svime. “Kroz sve promjene kroz koje je prolazila, fizički i hormonalno, mislio sam da će puno teže biti, a ona je to stoički izgurala. Rekao sam da ću ja potegnuti dok se žensko tijelo ne vrati na svoje”, objasnio je.

Original Article