Dragan Jereminov
Maja i Marko Luis

Sigurni smo da se svi sećate čuvenog Luisovog hita ” Gde nestaše one pesme stare”?

Danas je ta legendarna pesma dobila novo ruho u izvođenju Luisive dece, talentovanih muzičara, Maje i Marka Luisa. Maja je emotivno vezana za tu pesmu, zato je odlučila da je objavi na svom poslednjem albumu “Krila” kao duet sa svojim bratom.

„Mnogo vremena mi je trebalo da smognem snage da izvedem neku od tatinih pesama, ali kada sam prvi put otpevala pesmu sa Markom, odmah sam izrazila želju da je snimimo i u koncertnoj verziji, jer se najbolje doživljava na taj način. Presrećna sam što sam u mogućnosti da podelim tu prelepu emociju i atmosferu i sa publikom koja nije prisustvovala koncertnoj promociji moja dva solo albuma “Buđenje” i ” Krila ” izjavila je Maja Luis.

Tekst i muziku je napisao Vlastimir Stanisavljević Šarkamenac, koji se pojavljuje i u spotu, aranžman Rade Radivojević, kao i Marko i Maja koji su uneli svoj duh, i svoj prepoznatljivi muzički pečat.

Režiju spota, koji je sniman na koncertnoj promociji albuma u klubu Wurst Platz Bar, potpisuje dugogodišnji prijatelj i saradnik Luisovih, Dragan Jereminov.

Pesma je objavljena za Lampshade Media i od danas je na svim muzičkim servisima.

Original Article

(Visited 3 times, 1 visits today)