Luna Đogani u naredna dva meseca navodno će zaraditi čak 35.000 evra od nastupa! Pobednica „Zadruge“ hit, „Deveti krug“, ali je zakazala već sedam tezgi od kojih će dobro zaraditi.

Rijaliti zvezda je muzičku karijeru započela krajem septembra kad je imala dva nastupa u Makedoniji kada je zaradila 8.000 evra.Đoganijeva je uspela da zakaže nove svirke širom Evrope.

– Od kad je počela da peva, Luna je postala veoma tražena. U početku je cena njenog nastupa bila 4.000 evra, ali posle koncerta u Strumici i Kavadarcima, skočila je za 1.000 evra. U subotu već putuje u Štutgart, a slede joj tri tezge u Austriji, zatim Smederevu, BiH i Parizu. Kada sve sabere, za dva meseca biće bogatija za 35.000 evra – otkriva dobro obavešten izvor.

On dodaje da naslednica muzičke porodice Đogani ima spreman repertoar i zahtevne koreografije sa igračicama:

– Luna svakodnevno radi na svom glasu i koreografiji. Pored „Devetog kruga“, na nastupima izvodi i hitove Jelene Karleuše, Maje Berović, Severine Kojić… – kaže izvor između ostalog izvor.

Luna kaže da se raduje predstojećim nastupima, ali da još nije spremna da zapeva u Beogradu.

– Srećna sam što radim ono što volim. Odlično se osećam na bini. Ipak, imam veliku tremu od nastupa u Beogradu. Čoveku je najteže u svom gradu. Moram još da vežbam pevanje i da radim na repertoaru, pa kad budem skroz zadovoljna zapevaću u Beogradu – ističe pobednica „Zadruge“.

Njen menadžer Saša Đurić ubeđen je da će od Lune napraviti dobar brend.

– Cilj nam je da svaki njen nastup bude na svetskom nivou. Pravimo ozbiljan brend, pa ne prihvatamo svakakve ponude za gostovanja. Znamo koliko Luna vredi i zbog toga držimo visoku cenu nastupa – rekao je Đurić.

Članak Luna će u naredna dva meseca zaraditi pravo bogatstvo se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article