AKTUELNO

Domaći

LUNA JE BILA KOD CECE, NINU JE ODGOJILA DADILJA: Gagi udario Anabeli na MAJČINSTVO, ona mu uzvratila: Gde si bio ti, ANDREJ JE STARATELJ! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

U toku je još jedno izdanje emisije "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević zadrugarima čita pitanja koje je publika postavljala poslednjih sedam dana.

Jedno od pitanja stiglo je i za Gagija Đoganija.

Više puta si pričao da je Luna živela pod staklenim zvonom, kakvo je to zvono, vidite šta se dešava? – glasilo je pitanje.

pročitajte još

MAJKA TE NIJE UČILA DA OKREĆEŠ DECU PROTIV MAJKE: Gagi rekao Anabeli da UĆUTI, ona ga POLILA VODOM, nastao KARAMBOL! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Nije živela u zlatnom kavezu, ali smo živeli dobro, onda je njena mama počela da juri frajere, zapustila je decu. Dadilja je odgojila Ninu, Luna je bila kod Cece Ražnatović, a Anabela je bila u Sarajevu. Ona je bila sa Andrejem – zamerao je Gagi.

A što je Luna bila kod Cece, a ne sa tobom? Što sad ne čuvaš Ninu? Andrej je staratelj – uzvratila je Anabela.

Da si neka mama, ne bi đuskala ovde… – nastavio je Đogani.

pročitajte još

NAUČIĆU DA ŽIVIM BEZ NJE, ALI SE PLAŠIM ZA NJU: Anabela krivi Lunu, a ne Marka što se ODVOJILA od nje, pa progovorila o stanju svoje ćerke! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

Zadruga

NAUČIĆU DA ŽIVIM BEZ NJE, ALI SE PLAŠIM ZA NJU: Anabela krivi Lunu, a ne Marka što se ODVOJILA od nje, pa progovorila o stanju svoje ćerke! (VIDEO)

Showbiz

TAKO JOJ I TREBA, ONA JE POLUDELA: Zadrugari saznali za sramni postupak Jelene Golubović! (VIDEO)

Zadruga

NISAM USPELA KADA JE LUNA U PITANJU, RAZOČARANA SAM U SEBE! Anabela otkrila zašto je štitila Gagija, pa očitala BUKVICU svojoj ćerki pred svima! (VIDE

Domaći

PLJUNULA ME, CEO SVET MI SE SMEJE! Marija poručila Miljani da je više ne zanima, Kulićeva se GUŠILA U SUZAMA! (VIDEO)

Domaći

KAD NEMAŠ ŠTA DA KAŽEŠ, HVATAŠ NA PATETIKU: Edo i Dragana nastavili da se bockaju, a onda mu je Mitrova pogodila BOLNU TAČKU! (VIDEO)

Zadruga

UMISLILA JE DA JE STANIJA! Maja saterana u ćošak zbog Tomovića i Mateje, svi ukućani se urotili protiv nje! (VIDEO)

'Original Article