Nakon što su se previše zbližili, ukućani su odmah počeli da komentarišu odnos blogerke Lune Đogani i Pinkove zvezde Slobe Radanovića. Pred ulazak u ”Zadrugu”, otkrila je da svoja osećanja neće potiskivati pred milionima ljudi, a nije joj mnogo trebalo da to i učini.

“Dobro, ja ću sada da razjasnim neke stvari, pošto ovde nekome to očigledno nije jasno! Sloba je moj drug iz privatnog života”, objašnjavala je Luna.

Kada je Luna izgovorila ovu rečenicu, Anđela Veštica je dobacila: “Drug drug, pa dete, pusti me ti toga!”, na šta Luna nije obraćala pažnju, već je nastavila svoje izlaganje:

“Ja sam njegovoj ženi obećala, da ću sa njim da budem dobra i da ću da ga čuvam. Sloba je jedna od mojih omiljenih osoba u kući. Ja ću se boriti da vam dokažem da grešite, što pričate tako. Sloba je jedan mnogo dobar čovek! Najlepši muški glas koji sam u životu čula. Slobo JA TE VOLIM i pusti ti ove priče!”, izjavila je blogerka, a Sloba je ostao bez komentara.

Kako će se odvijati ovaj, za sada prijateljski odnos, videćemo u danima ili možda bolje rečeno noćima koje su veoma zanimljive u ”Zadruzi”, kada je ponašanje ovih mladih ljudi u pitanju, tako da ostanite i dalje uz najgledaniju televiziju na Balkanu – Televiziju Pink.

OPROŠTAJNA VEČERA: Pogledajte zbog čega se Luna oprostila od svih svojih prijatelja (FOTO)

scandal!Ivan Vučićević

The post LUNA VOLI OŽENJENOG! Šta će reći Anabela! appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …