Pjevačica je doslovno zabljesnula na rođendanskoj proslavi zahvaljujući svom svjetlucavom outfitu

Nika i Atina Tošić, kćeri srpske pjevačice Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića, imale su nedavno rođendansku proslavu za pamćenje. Naime, djevojčice su obje rođene 7. rujna, ali s razmakom od godinu dana pa rođendane slave zajedno.

Raskošna zabava održana je na otvorenom, u dvorištu njihove obiteljske kuće, gdje je sve bilo ukrašeno ružičastim i plavim balonima te perjem.

KARLEUŠA PROSLAVILA 42. ROĐENDAN NA RAZUZDANOJ ZABAVI: Mužu ni traga, a ona se u bazen bacila u skupocjenoj haljini

Bilo je tu i akrobata i mađioničara koji su zabavljali goste, kao i mnoštvo poklona, slatkiša i grickalica. Konobari su u jednom trenutku iznijeli ogromne torte za djevojčice, a pritom su se pridržavali epidemioloških mjera jer su svi nosili zaštitne maske.

Nika i Atina su se sredile za slavlje, ali zasjenila ih je slavna majka sa svojom kombinacijom. Naime, Jelena je doslovno zabljesnula u topu i srebrnoj mini suknji s resicama, dok je oko vrata imala choker ogrlicu s natpisom ‘Baby’.

Pjevačica je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija s nezaboravne proslave, a neki su odmah primijetili kako nigdje nema njenog supruga Duška. “Moje cure službeno imaju 11 i 12 godina. Sretan rođendan”, napisala je u opisu.

Original Article